top of page

Un grup d'alumnes del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia de matí, guanya un premi d'àmbit científic organitzat per l'Hospital Sant Joan de Déu.

Un grup de 4 alumnes del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia de matí, han guanyat un premi relacionat amb la transferència de coneixement científic organitzat des de l’Àrea de Participació del Pacient en Recerca de la Fundació Sant Joan de Déu per mitjà d'un vídeo divulgatiu de conscienciació científica i social.


Un grup de 4 alumnes del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia de matí, han guanyat un premi relacionat amb la transferència de coneixement científic organitzat des de l’Àrea de Participació del Pacient en Recerca de la Fundació Sant Joan de Déu. L’objectiu d’aquest premi era organitzar una activitat educativa per promoure les vocacions científiques i l’interès per l’àmbit de la recerca. Concretament, es tractava de portar a terme una activitat de conscienciació sobre la importància que tenen les vacunes en la prevenció de determinades malalties, en grups cooperatius, posant en pràctica la capacitat d’innovació, així com el pensament crític i analític, la creativitat i el treball en equip, entre altres competències. El nostre alumnat ho va fer a través d’un projecte de conscienciació que té com a gran protagonista un vídeo divulgatiu amb el següent títol: “Vacunació, clau d’una nova salut, una nova societat. Cuidem-nos” i que finalment va ser premiat amb el PREMI A LA CREATIVITAT L’alumnat premiat va ser: l’Amal Chtiar, Aya El Karkri, Aqeel Haider i Fàtima Laaroub de 1r curs de Farmàcia i Parafarmàcia. El vídeo descriu de manera molt lúdica el mecanisme d’acció de les vacunes, la importància de la recerca en vacunes i dels beneficis que aquestes tenen en l'àmbit individual i col•lectiu. El vídeo utilitza l’eslògan “vacunació, clau d’una nova salut, una nova societat. Cuidem-nos”. El passat divendres dia 03 de maig, l’alumnat premiat acompanyat del seu professorat van assistir a l’Hospital Sant Joan de Déu a presentar públicament el seu projecte i el seu vídeo així com a recollir el premi. MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

58 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page