top of page

Visita a la Facultat de Farmàcia

L'alumnat de 1r de del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia ha visitat la Facultat de Farmàcia i el Servei de Desenvolupament de Medicaments de la Facultat
El dia 05-04-24 el nostre alumnat de primer del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia va visitar el Servei de Desenvolupament del Medicament (SDM) de la Facultat de Farmàcia de la UB.


Els alumnes van poder veure les instal·lacions i la maquinària que s'utilitza per fer les proves pilot, utilitzant els EPIs necessaris per moure's per uns instal·lacions de "sala blanca" com les que van visitar. Amb l'explicació de les persones que fan recerca allà van conèixer els procediments de producció de medicament pilot i les últimes tecnologies emprades, com ara la impressió 3D de substàncies medicamentoses.


Aquesta infraestructura és una planta pilot de tecnologia farmacèutica i disposa d'instal.lacions bàsiques que compleixen les condicions exigides per dur a terme les tasques següents: Investigació galènica: estudis de preformulació, disseny, formulació i elaboració de medicaments. Estudis biofarmacèutics. Estudis d'optimització de formulacions i tècniques de fabricació. Estudis d'estabilitat. Estudis de validació de processos i tècniques. Formulació i elaboració de preparacions específiques. Desenvolupament de programes de formació específics d'especialització. Estudis d'aplicació de nous processos per a la indústria farmacèutica.


Durant la visita, també van poder visitar diferents espais de la Facultat de Farmàcia on, si segueixen perseverant amb els estudis, potser acabaran estudiant.

70 visualizaciones0 comentarios

Comentários


bottom of page