top of page
  • xtrigo

Classificats per la final de la Copa Cangur

L’equip de 1r i 2n d’ESO de l'Insitut Alexandre Satorras es classifica per la final de la Copa Cangur! Aritz da Silva, Biel Jurado, Roger Aragó, Ariana de la Fuente, Ariel Tornay, Aina Behrens i Nil Poza, alumnes de primer cicle d’ESO, han quedat en primera posició a la competició local de resolució de problemes matemàtics celebrada al Tecnocampus de Mataró.


L’equip de 1r i 2n d’ESO de l'Insitut Alexandre Satorras es classifica per la final de la Copa Cangur! Aritz da Silva, Biel Jurado, Roger Aragó, Ariana de la Fuente, Ariel Tornay, Aina Behrens i Nil Poza, alumnes de primer cicle d’ESO, han quedat en primera posició a la competició local de resolució de problemes matemàtics celebrada al Tecnocampus de Mataró. L’organització de la competició és la Societat Catalana de les Matemàtiques i el nostre equip ha aconseguit passar a la final que se celebrarà a Montmeló el 14 d’abril.


La prova consisteix a resoldre dotze problemes en menys de 60 minuts. Els nostres alumnes, malgrat els problemes ser molt difícils, els han resolt en poc més de 30 minuts. Tot i això, s’han hagut d’esperar al final de l’hora, ja que les puntuacions permetien que els altres grups puguéssin igualar-los. Ha sigut una competició renyida i emocionant. Aquesta ha sigut la primera edició de la categoria Cadet (1r i 2n d’ESO) de la copa. L'equip ja està centrat a guanyar la competició el mes d’abril. Gràcies a l'organització i enhorabona als guanyadors!!
65 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page