top of page
  • ftrigo2

La música és vida !!

Actualizado: 26 nov 2022

Concert de Santa Cecília 2022


El passat 22 de novembre es va celebrar a la sala d'actes del nostre institut el tradicional concert de Santa Cecília.


El passat dimarts 22 de de novembre es va celebrar a la sala d'actes del nostre institut el concert commemoratiu de la patrona dels músics, Santa Cecília. Els protagonistes de l'esdeveniment varen ser els alumnes dels conjunts instrumentals dels cursos de primer, segon, tercer i quart d'ESO, els quals varen oferir un repertori variat de temes, que a més a més de fer gaudir al públic, el va fer partícip, a estones, de l'esdeveniment.



L'institut Alexandre Satorras, amb els seus conjunts instrumentals i els seus concerts, continua treballant per perpetuar la seva tradició musical i mantenir la música viva, dins el marc de l'ensenyament secundari. Cal felicitar a tots els participants de l'acte, i desitjar que els propers concerts siguin, pel cap baix, tan emotius com aquest.


Ens agrada molt la música i per això us oferim algunes de les cançons de la diada de Santa Cecília. Felicitem als professors de música, en Pere i en Francesc, pel concert i la feina feta amb el conjunt instrumental de luxe que tenim al centre. Felicitats també als alumnes pel seu esforç.


Gràcies per fer-nos gaudir d'una bona estona !






74 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page