top of page

Eureka! 2023

XIV Mostra Eureka! 2023 de Treballs de Recerca d'Humanitats i Ciències Socials de Mataró, a la Biblioteca Pompeu Fabra, el passat divendres 24 de març.

Les alumnes que enguany van representar el Satorras en aquesta nova mostra de TR, han estat: la Júlia Gimenez, amb "El Joc de les Imatges" que és una investigació sobre els mètodes que usen els artistes per tal de muntar una exposició fotogràfica. La Bel Perarnau, amb "Com seria Frozen en temps de Blancaneus? L'evolució de les princeses Disney i la seva animació" en el que ha realitzat una animació que demostra els canvis que han esdevingut en la tècnica de la creació de les pel·lícules animades. I, la Laia Regalado amb "The process of making an animated 2D short" en el que recull la memòria de la creació d'un curtmetratge animat 2D al voltant d'1 minut de durada i és un vídeo musical. A més la Victòria Collbatallé i la Iraida Baranco han estat les creadores del cartell anunciador de la mostra entre els de Lucia Larrosa i Mario Mejía, el de Marcela Gallo i Kira Gómez, el de la Gisela Gómez i Elena Oleynik, el de la Zoe Arenós, el de Jana Camprubí i Mireia García, el de Fatou Balde, el d'Atenea Fernández i el de Carla Castellà i Anna Montassell.


Per últim, la Tatiana Gutiérrez i la Raquel Casado van ser les autores del vídeo on es mostrava el procés de creació de tots els cartells que van participar al Certamen Artístic. Així dons, el Batxillerat artístic del Satorras ha deixat una bona empremta en la XIV Mostra Eureka! 2023, tot gestionat i amb el seguiment de l'Àngela Gonzalez, professora de Socials, l'Esther Suñé i la Mercé Espiell, professores de Visual i Plàstica.


Fes click AQUÍ per veure més fotos

85 visualizaciones
bottom of page