top of page
  • xtrigo

Jocs Escolars 2023 (Escacs)

Participació de l'alumnat de 1r i 2n en els Jocs Escolars d'Escacs


El passat 20 de maig, els alumnes de primer i segon Hugo Salazar, Arnau Viñals, Aritz da Silva i Roger Aragó, van participar a la jornada de cloenda dels Jocs Escolars 2023 en el format d’escacs.


Des de principis d’any fins al maig, els alumnes de l’activitat extraescolar han assistit a les diverses jornades organitzades pel Club d’Escacs Mataró, en col·laboració amb l’Ajuntament.


L’esforç i el treball dut a terme setmanalment a les classes s’ha vist reflectit positivament en els resultats, a més d’haver pogut experimentar per primer cop el funcionament dels escacs a un primer nivell competitiu. El nostre institut va quedar classificat en la tercera posició en la categoria Mixt: Aleví – Infantil – Cadet. En concret, ens agradaria remarcar els bons resultats individuals de la nostre delegació estudiantil, que en la seva primera edició han dominat el podi de la categoria infantil: 1. Arnau Viñals Clarós, primer classificat 2. Aritz da Silva Gékony, segon classificat 3. Roger Aragó Carbonell, tercer classificat

86 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page