top of page

Participació del nostre centre en el programa Model European Parliament (MEP)

Els passats dissabte, diumenge i dilluns, el nostre centre ha participat a la 6a sessió catalano-balear del programa Model European Parliament, que simula el funcionament del Parlament Europeu.

Els passats dissabte, diumenge i dilluns, el nostre centre ha participat a la 6a sessió catalano-balear del programa Model European Parliament, que simula el funcionament del Parlament Europeu. Els nostres cinc alumnes (l'Ali Alaoui, en Miguel Zamora, en Bilal Choulli, en Gabriel Sánchez i en Gabriel Vallina), acompanyants per l'assistent de llengua francesa, en Clément Rousseau i el professor JL Rebollo, han compartit tres jornades d'intens treball de matí i tarda amb alumnes de primer de Batxillerat de centres de Mallorca (Luis Vives), Girona (Escola Montessori), Badalona (Ins. La Llauna) i Barcelona (Saint Peter's School, SIL, Maristes de les Corts, IPSE i Pare Manyanet). Hem gaudit de la meravellosa hospitalitat de l'escola SIL, del Museu Cosmocaixa i de l'ETSEIB de la UPC.


Aquesta convivència ha permès als joves viure en primera persona els valors democràtics de la Unió Europea, el parlamentarisme i el diàleg resolutiu per avançar en situacions conflictives actuals. Els alumnes han discutit, pactat, consensuat, debatut i votat diferents resolucions i propostes legals sobre la defensa europea, l'ocupació juvenil, la intel·ligència artificial i la reindustrialització d'Europa. I per damunt de tot, aquesta activitat ha plantat una llavor de cooperació i d'amistat entre alumnes, professors/es i centres de la qual tots sortim beneficiats. Aquest jovent té futur!




141 visualizaciones
bottom of page