top of page
  • ftrigo2

Sessió "Bon ús de Pantalles" adreçada a famílies

El proper dijous, 19 de gener a les 19:00h, tindrà lloc a l'institut Alexandre Satorras la sessió informativa per a famílies d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius sobre l'ús responsable de pantalles.

Durant la sessió, organitzada des de la Unitat d’addiccions comportamentals (UAC) i d l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de Mossos d’Esquadra, s'informarà sobre l’estat actual de l’ús de les xarxes socials, telèfons mòbils, videojocs i jocs d’atzar entre els adolescents, es presentaran les estratègies per prevenir un ús inadequat, es donaran eines per a detectar a temps un ús problemàtic i ens aproparan als recursos d’assessorament i d’atenció en cas de dubtes o en situacions d’abús o dependència.


A més, es donaran a conèixer els riscos que hi ha a Internet i les Xarxes socials, es reflexionarà sobre les mesures de seguretat que cal prendre i que cal adoptar a l’hora d’utilitzar-les amb seguretat. Es tractaran temes - el ciberassetjament, el sexting, el grooming, sobre la privacitat o l’ús d’imatges a la web, entre d’altres- com a principals perills que es poden trobar els joves a l’hora de navegar per Internet.


La sessió tindrà una durada de dues hores: de 19 a 21h. Per tal d'assistir a la xerrada, cal inscriure-s'hi clicant i emplenant el FORMULARI D'INSCRIPCIÓ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScD4hNICpn0IYSxcx2Kxeg7iUMmHKLTf-G4Pp5bJrlV7OnZcw/viewform) o bé enviant un email a educacio@ajmataro.cat (indicant en l'assumpte SESSIÓ BON ÚS DE PANTALLES SATORRAS).

16 visualizaciones
bottom of page