top of page
  • xtrigo

Torna el carnestoltes sense restriccions

El passat 17 de febrer, els alumnes del centre van poder tornar a celebrar la festivitat de Carnestoltes, sense cap tipus de restricció.

Com cada any, la festa ha començat amb un esmorzar per a tot l'alumnat gentilesa de l'AFA del Centre.


Seguidament va començar l'acte amb les actuacions dels diferents grups classe que van fer les delícies del públic assistent, i del jurat que ha designat els tres premis atorgats. Tal i com declara un dels alumnes organitzadors de l'acte "Després de molt de temps sense celebrar el carnestoltes tots reunits per culpa de la pandèmia, estem molt contents d'haver tornat a fer aquest projecte tan emocionant i divertit! Han participat moltes classes de l'institut i volem agrair als estudiants, professorat i direcció per haver fet possible aquest projecte".


El jurat manifesta textualment que " Tots ho heu fet molt bé, però els que més van petar-ho a cada categoria han sigut: "Els Barrufets" de 1r d'ESO d en la categoria de 1r i 2n d'ESO, " Mamma Mia" de 3r d'ESO C en la categoria de 3r i 4t d'ESO i "Cabaret" de 2n de batxillerat A en la categoria de 1r i 2n de batxillerat.


Enhorabona als guanyadors i ens retrobem l'any vinent. Visca el carnestoltes!

112 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page