top of page
  • xtrigo

Xerrada amb l'escriptor Arturo Padilla

L'autor Arturo Padilla ha vingut avui a fer dues xerrada, una als alumnes de 1r d'ESO i una altra als alumnes de 2n d'ESO

Ahir al matí l'escriptor Arturo Padilla s'ha trobat amb la canalla de 1r i 2n del nostre institut per xerrar sobre Presoners del mar i Ombres a la foscor respectivament, dues lectures obligatòries de català.


L'autor ha destacat en el seu web: "l’alta participació de les dues promocions, de debò, era fantàstic veure tantes mans alçades. Bravo per la vostra persistència.Sí, senyors! Em feia gràcia que, quan algun alumne feia força estona que tenia el braç aixecat, els seus companys me l’assenyalaven perquè el seleccionés. Treball en equip! Abans de marxar, com anècdota, m’he passat pel despatx de direcció i m’han fet signar el llibre de les autoritats de l’institut, que data de 1978. Un honor." La participació dels estudiants, no ha estat casual.


El departament de català ha engegat un pla per trobar lectures que resultin interessants als alumnes per tal de fomentar l'hàbit lector entre els estudiants i, en aquest cas ho hem aconseguit amb escreix.

68 visualizaciones0 comentarios

Comments


bottom of page